1.

پیش‌بینی تغییرات کاربری زمین و اولویت بندی مناطق ناپایدار زیست محیطی حوضه آبریز رودخانه هلیل‌رود

صفحه 231-248
عباس میرزایی؛ منصور زیبایی؛ عبدالکریم اسماعیلی؛ محمد بخشوده

2.

اثرات تغییر اقلیم بر الگوی کشت محصولات زراعی (مورد مطالعه: دشت مشهد)

صفحه 249-263
سمانه سلیمانی نژاد؛ آرش دوراندیش؛ محمود صبوحی؛ محمود بنایان اول

3.

ارزیابی توان اکولوژیک کشاورزی شهرستان استهبان

صفحه 265-280
سروش خلیلی؛ حمید سلطانی نژاد؛ جمیله توکلی نیا

4.

ضایعات مواد غذایی خانوار و عوامل مؤثر بر آن در شهرستان نجف‌آباد

صفحه 281-294
فاطمه سورانی؛ مصطفی احمدوند

5.

شناسایی و تبیین پیشران‌های توسعه بازار محصولات کشاورزی ارگانیک

صفحه 295-310
عطیه صندوقی؛ حسین یادآور؛ حسین راحلی؛ آنا ماریا هارینگ

6.

برنامه‌ریزی راهبردی توسعه نظام ترویج تعاون در ایران

صفحه 311-332
غلامحسین عبدالله زاده؛ محمدشریف شریف‌زاده؛ غلامحسین حسینی نیا؛ علی قلی حیدری

7.

بررسی تأثیر ویژگی‌های ادراک‌شده کودهای زیستی بر مصرف آن‌ها در بین کشاورزان (مورد مطالعه: روستای ینگیجه، شهرستان زنجان)

صفحه 333-345
رسول لوایی آدریانی؛ حسام الدین غلامی؛ احسان قلی فر؛ جواد قاسمی

8.

عوامل موثر بر قصد پذیرش فناوری انرژی های تجدیدپذیر در میان کشاورزان در شهرستان لارستان

صفحه 347-365
مهناز قربان نژاد؛ شهلا چوبچیان؛ همایون فرهادیان

9.

واکاوی عوامل مؤثر بر نگرش کشاورزان نسبت به کشاورزی ارگانیک (مورد مطالعه: شهرستان اسلام آباد غرب)

صفحه 367-381
سهیلا پورجاوید؛ منصور غنیان

10.

شناسایی عوامل تعیین کننده آبیاری با استفاده از آب چاه و پساب تصفیه نشده فاضلاب در بین سبزی‌کاران شهرستان سنندج

صفحه 383-395
سکینه رنجبر؛ حمیده ملک سعیدی

11.

تحلیل نقش شبکه حرفه‏ای آموزشگران بر توسعه و یادگیری حرفه‏ ای اعضای هیات علمی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

صفحه 397-407
یوسف حجازی؛ رومینا امیری؛ سید احمدرضا پیش بین

12.

رابطه‌ی بین خودکارآمدی کارآفرینانه و نیّت کارآفرینی دانشجویان کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

صفحه 409-419
مسعود رضائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب