1.

تأثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی

صفحه 153-166
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

2.

بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum)

صفحه 167-174
معصومه بحرکاظمی؛ عبدالکریم اسبوچین

3.

تأثیر پربیوتیک سلماناکس بر رشد، فاکتورهای هماتولوژیکی و بیوشیمیایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 175-185
المیرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر

4.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا

صفحه 187-197
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

5.

بررسی تأثیر ماده مؤثره گیاه زردچوبه (Curcuma longa L) بر فاکتورهای هماتولوژی فیل ماهی جوان (Huso huso)

صفحه 199-208
علیرضا زارع سلماسی؛ ساره ناظریان؛ علی طاهری میرقائد؛ سید مرتضی ابراهیم زاده

6.

تأثیر سینرژیستیک نایسین و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) بر رشد لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در فیله قزل آلای رنگین کمان

صفحه 209-218
آیلا نادی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی

7.

بررسی اثر ضد انگلی کوتاه مدت اسید تانیک بر ترونتهای ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیس (Ichthyophthirius multifiliis) در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 219-227
سید جلیل علوی نیا؛ سید سعید میرزرگر؛ هومن رحمتی هولاسو؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی

8.

ارزیابی توزیع بافتی آنزیم رودناز در گونه‌های بومی ماهیان جنس باربوس

صفحه 229-236
تکاور محمدیان؛ محمد رضا تابنده؛ حسین خاج

9.

استخوان شناسی و پرتونگاری مفصل طبیعی مچ پای گاومیش رودخانه‌ای اکوتیپ خوزستان

صفحه 237-245
جمال نوری نژاد؛ عبدالواحد معربی؛ یزدان مظاهری؛ علی محمد کرمی

10.

بررسی تغییرات پارامترهای کیندلینگ در مدل آزمایشگاهی صرع الکتریکی کلاسیک پس از ضربه مغزی

صفحه 247-253
صغری حسام؛ محمد سیاح؛ وهاب باباپور؛ مرتضی زنده دل؛ حمید غلامی پور بدیع

11.

مطالعه آناتومیکی نماهای اکوکاردیوگرافی سگ

صفحه 255-260
جواد صادقی نژاد؛ علیرضا وجهی؛ نادر گودرزی؛ سمیه داودی پور

12.

مطالعه هیستومورفولوژیکی و هیستوشیمیائی تأثیر رژیم غذائی دارای زئولیت قم، بر ساختار بافتی روده باریک مرغ گوشتی در مقایسه با زئولیت تجاری

صفحه 261-271
محسن اسلامی فارسانی؛ محمد دخیلی؛ شیما آب آب زاده؛ محمد یگانه پرست؛ فاطمه حیدری

13.

بررسی اثرات ضد قارچی باکتریهای لاکتوباسیلوس کازئی، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم روی قارچ آسکوسفرا آپیس عامل بیماری نوزاد گچی زنبورعسل

صفحه 273-282
مصطفی مرادی؛ عبدالغفار اونق

14.

بررسی میزان آلودگی مدفوعی اردکهای مناطق شمالی ایران به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلو باکترکولای

صفحه 284-289
خاطره کفشدوزان؛ ایرج اشرافی تمای؛ سبا پویان

15.

گزارش وقوع مسمومیت حاد با ارزن در یک گله گوسفند واقع در خراسان جنوبی: یافته های بالینی و آزمایشگاهی

صفحه 291-295
مرتضی کیوانلو؛ ابراهیم شهروزیان؛ محمود احمدی همدانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب