1.

بررسی پاسخ‌های مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه کاهو در تلقیح با قارچ Piriformospora indica تحت تنش شوری

صفحه 243-255
سجاد فتاحی؛ مهدی صیدی؛ محمد جواد زارع

2.

اثر محلول‌پاشی نانوکلات آهن بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکرد گل ژنوتیپ های بابونه تحت تنش خشکی

صفحه 257-271
حمیده آزاد قوجه بیگلو؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد؛ قاسم پرمون

3.

اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار

صفحه 273-286
محمود قاسم‌نژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری

4.

اثر تنش کم آبی بر رشد، عملکرد، کیفیت میوه و کارآیی مصرف آب برخی توده‌های خربزه بومی ایران

صفحه 287-302
نگار حیدریان؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

5.

مطالعه کشت مخلوط روی ردیف یولاف و ماشک گل‌خوشه‌ای در اهواز

صفحه 303-317
عادل عموری؛ حبیب اله روشنفکر؛ پیمان حسیبی

6.

تاثیر جدایه های برتر سودوموناس فلورسنت به‏ عنوان کود بیولوژیک بر رشد و تغذیه گیاه ذرت

صفحه 319-333
پیمان عباس زاده دهجی؛ دیناالسادات رضایی؛ عبدالرضا اخگر؛ علی اشرف سلطانی

7.

اثر سدیم نیتروپروساید بر تحمل به خشکی چچم چندساله در مرحله جوانه‌زنی و رشد اولیه دانهال

صفحه 335-346
رضا محمدی؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ میترا اعلائی

8.

کمّی سازی نمو برگ در ارقام مختلف گندم: II-تولید و زوال برگ در بوته در شرایط مزرعه

صفحه 347-359
جعفر پوررضا؛ افشین سلطانی

9.

تأثیر برخی تیمارهای پیش از کاشت بذری بر عملکرد و خصوصیات کیفی دانه تاج‌خروس زراعی

صفحه 361-370
سمیرا مالکی خضرلو؛ مهدی تاجبخش

10.

تأثیر همزیستی گونه‏ های قارچ میکوریزا و شبه میکوریزا بر بهره وری آّب ذرت تحت سطوح مختلف آبیاری و فسفر در شرایط مختلف اقلیمی در استان مازندران

صفحه 371-386
شهریار کاظمی؛ اسفندیار فرهمندفر؛ همت اله پیردشتی؛ مجتبی محمودی؛ ولی اله بابایی زاد

11.

تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم‌آبی

صفحه 387-400
زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

12.

اثر رژیم‌های آبیاری و کاربرد اسیدهیومیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی خرفه در شرایط گلخانه

صفحه 401-416
سونا مظفری؛ سارا خراسانی نژاد؛ حسین گرگینی شبانکاره

13.

مطالعه ویژگی‏های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی چمن آفریقایی تحت تأثیر کاربرد سدیم نیتروپروساید در شرایط تنش کم آبی

صفحه 417-430
سهیلا طاهری؛ مسعود ارغوانی؛ سید نجم الدین مرتضوی

14.

اثر محلول پاشی پوترسین بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل شیرین تحت تنش کم‌آبی

صفحه 431-444
بهنام علیزاده؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ جعفر نیکبخت

15.

تأثیر الگوهای کشت مخلوط بر برخی ویژگی‏های کمی و کیفی علوفه گلرنگ و گاودانه در سیستم‌های کشت پرنهاده و کم‌نهاده

صفحه 445-460
آذین نجف آبادی؛ جلال جلیلیان؛ محمدرضا زردشتی

16.

اثر محلول پاشی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر عملکرد و اجزای عملکرد اکوتیپ های مختلف زیره سبز تحت تنش خشکی

صفحه 461-473
مریم منصوری؛ غلامعباس اکبری؛ سید محمد مهدی مرتضویان

17.

اثر کودهای زیستی و اسید‌سالیسیلیک بر عملکرد و ویژگی‌های کیفی گیاه دارویی اکلیل‌کوهی تحت رژیم‌های کم‌آبی

صفحه 475-491
حسین گرگینی شبانکاره؛ سارا خراسانی نژاد

18.

تعیین مناسب‌ترین الگو برای کشت دومنظوره علوفه و بذر یونجه براساس ارزش اقتصادی در منطقه زنجان

صفحه 493-503
محمد رحمانی؛ محمد اسماعیلی آفتابدری

19.

مطالعه‌ی مزرعه‌ای و میکروسکوپی خود و دگرناسازگاری دو اکوتیپ‌ ارزشمند گل‌محمدی

صفحه 505-516
غلامحسن موحد؛ نیما احمدی؛ احمد معینی؛ امین نصیری

20.

تأثیر نانو کودفسفات اصلاح شده با یک ترکیب آلی جدید بر خصوصیات کیفی دو نوع لوبیا

صفحه 517-530
مسلم حیدری؛ نوشین میر؛ سید محسن موسوی نیک

21.

برهمکنش کیتوزان و زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ تحت تنش کم آبی

صفحه 531-542
قدرتعلی طلایی؛ یونس شرقی؛ حسین زاهدی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ سید علی علوی اصل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب