1.

اثر افزودن اسید آلفا-لینولنیک به محیط کشت بلوغ برون‌تنی اووسایت بر توانایی تکوین و کیفیت رویان حاصل از پارتنوژنز و لقاح برون‌تنی در بز

صفحه 75-83
جواد محمدمرادی؛ علی اکبر خادم؛ سید احمد حسینی؛ آرش وشکینی؛ علی اسدی الموتی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه

2.

مطالعة تأثیر اسانس لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی و تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین

صفحه 85-92
بهریه شاهی؛ رسول پیرمحمدی؛ عبدالرحمان امینی

3.

تأثیر منابع مختلف مکمل مس بر فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند زندی

صفحه 93-101
نسرین حسین پور؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل زاده

4.

اثر پودر برگ مریم‌گلی (Salvia mirzayanii) بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی

صفحه 103-111
فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ سمیرا امیدی کیا؛ حمیدرضا میرزایی؛ مهران مهری

5.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف مکمل ورمی‌هوموس بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌‌های گوشتی

صفحه 113-122
حمید رضا خواجوی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حامد احمدی

6.

بررسی اثر پنیرک (Malva Sylvestris) بر تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تخمیر علوفه آتریپلکس در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 123-135
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری

7.

بررسی عملکرد، صفات لاشه و شاخص‏های اقتصادی آمیخته‏ های نژاد زل

صفحه 137-145
حسین غلامی؛ محمدرضا کیانزاد

8.

تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی

صفحه 147-155
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ صبا صمدی

9.

بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 157-166
پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی

10.

مقایسه روش‌های استخراج، تغلیظ و نگهداری آنزیم‌های هضم‌کننده الیاف گیاهی از محتویات شکمبه گوسفند

صفحه 167-178
حسین منافی راثی؛ محمد چمنی؛ سلمان افشار

11.

چکیده های انگلیسی

صفحه 1-10


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب