1.

اثر تانن موجود در بخش‌های گوناگون پسماند کشمش بر ارزش غذایی آن‌ها

صفحه 305-312
زهرا سلطانی؛ داریوش علیپور

2.

اثر انتخاب واگرا برای وزن بدن بر میزان تولید تخم و سایر صفات تولیدمثلی در بلدرچین ژاپنی

صفحه 313-320
راحله صادقی؛ عباس پاکدل؛ محمد مرادی شهر بابک

3.

ارزیابی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی بلدرچین‌های ژاپنی

صفحه 321-327
ندا شیخ؛ حسین مروج؛ محمود شیوا زاد؛ آرمین توحیدی

4.

اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشۀ بزغاله‏های مهابادی

صفحه 329-335
امین هژیری؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ علی امامی؛ امیر اکبری افنجانی

5.

تأثیر فرآوری شیمیایی با سود بر ارزش تغذیه‏ای و فراسنجه‌های گوارشی چوب صنوبر و چوب انگور

صفحه 337-346
الناز بابایی؛ رسول پیرمحمدی

6.

کاربرد روش تحلیل مؤلفۀ اصلی برای پیش‌بینی وزن دنبه و وزن لاشه در بره‎های ماکوئی

صفحه 347-354
مهدی مخبر؛ حسین مرادی شهربابک؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی

7.

اثر کاهش پروتئین جیرۀ غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی

صفحه 355-365
وحید غلامی؛ حمید امانلو

8.

دوشکلی جنسی در پاسخ ایمنی سلولی و خونی دو‌سویه از طیور تجاری لاین آرین و بومی آذربایجان غربی

صفحه 367-374
علی مقصودی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

9.

تأثیر عصارۀ تفالۀ انگور بر پارامترهای تولید گاز و جمعیت تک‌یاخته‌های شکمبه با استفاده از شیرابۀ شکمبه گوسفند

صفحه 375-384
محمد جواد ابرقوئی؛ یوسف روزبهان

10.

بررسی تأثیر گیاه گلپر بر فراسنجه‏های تخمیر شکمبۀ گوسفند و تولید گاز متان به‌روش درون‌شیشه‏ای

صفحه 385-395
ابراهیم نوریان سرور؛ یوسف روزبهان

11.

تأثیرات استفاده از سطوح گوناگون تفالۀ لیمو‌ترش خشک بر عملکرد و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار مسن با جیره‌های بر پایۀ ذرت

صفحه 397-404
علی نوبخت

12.

اثر فراوری دپوکردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق‌های متفاوت بر سالم‌سازی بستر جوجۀ گوشتی

صفحه 405-412
حسین بلوچ قرایی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی؛ جواد رضایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب