1.

ارزیابی تنوع مورفولوژیکی و بازده اسانس در برخی جمعیت های آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen)

صفحه 119-128
مصباح بابالار؛ فاطمه خوش سخن؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ عباس پورمیدانی

2.

بررسی اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی در سه رقم توت‌فرنگی

صفحه 129-136
ناصر قادری؛ عادل سی وسه مرده

3.

اثر پایه ها و روش های مختلف پیوند بر زنده مانی و رشد رویشی، عملکرد و برخی صفات کیفی میوه خیار گلخانه ای

صفحه 137-147
علی اکبر حیدری زفره؛ عبدالکریم کاشی؛ زهرا صفاری؛ سپیده کلاته جاری؛ علی فرهادی

4.

تاثیر محلول پاشی کلسیم، روی و بور بر ریزش قبل از برداشت و میزان قندها، عناصر غذایی و برخی صفات کمی و کیفی میوه در ارقامی از گلابی آسیایی

صفحه 149-159
حسن خوش قلب؛ کاظم ارزانی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محسن برزگر

5.

تأثیر کاربرد برگی کائولین بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه چهار رقم زیتون

صفحه 161-168
لیلا برمه؛ نوراله معلمی؛ سیدمحمدحسن مرتضوی

6.

مطالعه اثر محل نگهداری میوه روی ساقه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه در دو توده خربزه ایرانی تحت شرایط عادی و تنش کم آبی

صفحه 169-178
مجتبی دلشاد؛ طاهر برزگر؛ عبدالکریم کاشی؛ کمال‌الدین حق‌بین

7.

ارزیابی خصوصیات پومولوژیکی ، مورفولوژیکی و ژنتیکی تعدادی از ارقام و ژنوتیپ های بومی زردآلو ایران

صفحه 179-191
سرور محمدزاده؛ ناصر بوذری؛ وحید عبدوسی

8.

غربالگری اولیه مورفولوژیکی 698 ژنوتیپ انگور بر اساس تحمل به خشکی برای انتخاب پایه

صفحه 193-207
مهدی حدادی نژاد؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدعلی نجاتیان

9.

تاثیر سایکوسل و نفتالن استیک اسید بر عملکرد اسانس و پیکره رویشی شمعدانی عطری Pelargonium graveolens L.cv Bourbon))

صفحه 209-216
حسین ربی انگورانی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ ولی ربیعی؛ اسماعیل زنگانی

10.

اثر اتانول و اسید جیبرلیک بر دوام عمر و کیفیت گل بریده آلسترومریا (Alstroemeria hybrida cv. Napoli)

صفحه 217-225
راحله عدالتی مرفه؛ مصطفی عرب؛ روح انگیز نادری؛ محمود رضا روزبان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب