تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,109,378 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,213,207 |
تأثیر کاربرد برگی کائولین بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه چهار رقم زیتون | ||
علوم باغبانی ایران | ||
مقاله 5، دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 161-168 اصل مقاله (204.65 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22059/ijhs.2013.35049 | ||
نویسندگان | ||
لیلا برمه1؛ نوراله معلمی* 2؛ سیدمحمدحسن مرتضوی3 | ||
1دانشجوی سابق کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز | ||
2استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز | ||
3استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز | ||
چکیده | ||
به منظور جلوگیری از چروکیدگی میوه زیتون و حفظ شادابی آنها، همچنین افزایش ماده خشک و محتوای روغن آنها اثرات ضدتعرقی کائولین در سه سطح (0، 5/2% و 5%) بر چهار رقم زیتون (میشن، کنسروالیا، کایلت و بلیدی) در یک دوره چهار ماهه با سه تکرار در اهواز مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد کائولین اثر معنیداری بر اندازه میوه، نسبت وزن تر گوشت به هسته، نسبت وزن خشک گوشت به هسته و درصد روغن در ماده خشک میوه داشت. هیچ کدام از سطوح کائولین اثر معنیداری بر درصد روغن در ماده تر میوه نشان ندادند. بیشترین اندازه میوه با غلظت 5/2% کائولین و بیشترین نسبت وزن خشک گوشت به هسته میوه با هر دو غلظت کائولین و کمترین اندازه و نسبت وزن خشک گوشت به هسته میوه با تیمار شاهد بدست آمد. بالاترین و پایینترین نسبت وزن تر گوشت به هسته میوه نیز بترتیب به غلظت 5% کائولین و شاهد اختصاص یافت. بیشترین محتوای روغن در ماده خشک میوه به تیمار شاهد و سطح 5% کائولین و کمترین آن به سطح 5/2% کائولین تعلق گرفت. | ||
کلیدواژهها | ||
ضدتعرق؛ اندازه میوه؛ نسبت وزن گوشت به هسته؛ روغن زیتون | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 3,325 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,033 |