1.

برآورد میزان حمایت از تولیدکنندگان بخش شیلات در سال‌های 1402-1400

صفحه 171-188
رضا حیدری؛ ماندانا طوسی

2.

استخراج و خالص‌سازی رنگدانة فایکوسیانین از ریزجلبک سبز-آبی اسپیرولینا، Spirulina platensis: بررسی ویژگی‌های ساختاری و خاصیت آنتی‌اکسیدانی

صفحه 189-203
کبری ضیایی؛ حمید فرحمند؛ زهرا عطایی؛ محمدعلی دانشمهر؛ علیرضا میرواقفی

3.

مقایسة اثر آستاگزانتین استخراج شده از منابع مختلف در جیرة غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمایی لاشه و جذب آستاگزانتین در پست‌لاروهای میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 205-213
مهدی ناصری؛ امیرهوشنگ بحری؛ فلورا محمدی زاده؛ مازیار یحیوی

4.

بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل‌ اسید صفراوی موجود در جیرة غذایی کپور معمولی انگشت‌قد (Cyprinus carpio) بر رشد، متابولیسم چربی، ترکیب شیمیایی لاشه و عملکرد دستگاه گوارش

صفحه 215-229
فاطمه حکمت پور؛ علیرضا قائدی؛ محمد یونس زاده فشالمی؛ سمیرا ناظم رعایا؛ منصور طرفی موذن زاده؛ ُسید حامد موسوی ثابت

5.

بررسی وضعیت برداشت ماهی زرده ( Euthynnus affinis Cantor, 1849) با کمک رویکرد داده‌های محدود در آب‌های جنوب ایران (خلیج فارس و دریای عمان)

صفحه 231-245
سید احمد رضا هاشمی؛ مسطوره دوستدار؛ محمد درویشی؛ رحیمه رحمتی

6.

ارزیابی کیفی و مدت ماندگاری ماهی یال اسبی سربزرگ (Trichiurus lepturus) طی نگهداری در یخ

صفحه 247-260
ناصر پرهیزکار؛ سلیم شریفیان

7.

تعیین جنسیت مولکولی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius) با استفاده از جایگاه تعیین جنسیت SRY

صفحه 261-270
شیرین جمشیدی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب