1.

ارزیابی اثرات استفاده از پروبیوتیک باسیلوس سابتیلیس ( Bacillus subtilis)، باسیلوس لیکنی فورمیس ( Bacillus licheniformis) و مخمر اتولیز شده ( Saccharomyces cerevisiae) در جیرة غذایی حاوی کنجالة کنجد در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 1-14
امین هاشمی پناه؛ غلامرضا رفیعی

2.

اثر شرایط نوری دورة انکوباسیون بر تخم مولدین قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با سطوح مختلف اسید اسکوربیک

صفحه 15-26
زهره قادری فهلیانی؛ بهرام فلاحتکار؛ عبدالعلی راهداری

3.

محافظت ماهی باس دریایی آسیایی (Lates calcarifer) برعلیه ویبریو آلجینولیتیکوس و استرپتوکوکوس اینیایی با واکسن کشتة دو ظرفیتی

صفحه 27-42
مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ سید محمد ابراهیم جلیل ذریه زهرا؛ عیسی شریف پور؛ منصور طرفی موزان زاده؛ سمیرا ناظم رعایا؛ لفته محسنی نژاد؛ عبدالرحیم اصولی؛ شاپور مهرجویان؛ سید رضا سید مرتضایی

4.

مدل‌سازی ترجیح زیستگاهی گونة نازک‌ماهی جنوب (Chondrostoma regium)؛ مطالعة موردی: رودخانة دینورآب

صفحه 43-54
سید محمد احمدیان؛ سهیل ایگدری؛ هادی پورباقر

5.

آسیب‌شناسی بافت کبد بچه‌ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) پس از مواجهه با ذرات میکروپلاستیک پلی‌اتیلن (HDPE)

صفحه 55-64
مصطفی علی شیری؛ کامران رضایی توابع؛ محمود حافظیه؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی

6.

استفاده از روغن بهینة استخراج‌شده از فانوس‌ماهی (Benthosema pterotum) جهت تولید صابون‌های مرطوب‌کنندة بهداشتی

صفحه 65-77
ملیکا ناظمی؛ سعید تمدنی جهرمی؛ رامین کریم زاده؛ کیوان اجلالی خانقاه؛ هادی غفاری





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب