هاشمی پناه, امین, رفیعی, غلامرضا. (1404). ارزیابی اثرات استفاده از پروبیوتیک باسیلوس سابتیلیس ( Bacillus subtilis)، باسیلوس لیکنی فورمیس ( Bacillus licheniformis) و مخمر اتولیز شده ( Saccharomyces cerevisiae) در جیرة غذایی حاوی کنجالة کنجد در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 78(1), 1-14. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364715.1403
امین هاشمی پناه; غلامرضا رفیعی. "ارزیابی اثرات استفاده از پروبیوتیک باسیلوس سابتیلیس ( Bacillus subtilis)، باسیلوس لیکنی فورمیس ( Bacillus licheniformis) و مخمر اتولیز شده ( Saccharomyces cerevisiae) در جیرة غذایی حاوی کنجالة کنجد در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 78, 1, 1404, 1-14. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364715.1403
هاشمی پناه, امین, رفیعی, غلامرضا. (1404). 'ارزیابی اثرات استفاده از پروبیوتیک باسیلوس سابتیلیس ( Bacillus subtilis)، باسیلوس لیکنی فورمیس ( Bacillus licheniformis) و مخمر اتولیز شده ( Saccharomyces cerevisiae) در جیرة غذایی حاوی کنجالة کنجد در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 78(1), pp. 1-14. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364715.1403
هاشمی پناه, امین, رفیعی, غلامرضا. ارزیابی اثرات استفاده از پروبیوتیک باسیلوس سابتیلیس ( Bacillus subtilis)، باسیلوس لیکنی فورمیس ( Bacillus licheniformis) و مخمر اتولیز شده ( Saccharomyces cerevisiae) در جیرة غذایی حاوی کنجالة کنجد در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1404; 78(1): 1-14. doi: 10.22059/jfisheries.2024.364715.1403





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب