1.

اثر تیمارهای مختلف آب آبیاری بر میزان پرولین، فعالیت ضد اکسایش برگ و خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم رباب

صفحه 349-363
علیرضا بنیان پور؛ محمد علی شاهرخ نیا

2.

تأثیر محلول‌پاشی سایتوکنین و اسید آمینه بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد

صفحه 365-388
ساسان برومند لمر؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی

3.

بررسی تأثیر محلولپاشی پوترسین بر روند تغییرات برخی صفات بیوشیمیایی دانهالهای لیموترش تحت تنش خشکی

صفحه 389-405
اسماعیل خالقی؛ معصومه زمانی دهبری؛ نواله معلمی

4.

بررسی اثر تیمار سرمایی بر رفع خفتگی و پیش‌رس کردن کلوس (Kelussia odoratissima Mozaff.) گیاه دارویی بومی ایران

صفحه 407-423
فائزه مهدوی کیا؛ محمدتقی عبادی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ مهدی عیاری؛ محسن فلاحتی عنبران

5.

اثر محرک‌های زیستی بر تولید آلکالوئیدهای تروپانی در کشت ریشه‌های مویین گیاه داتوره (Datura innoxia)

صفحه 425-438
احمد شریفی؛ محبوبه یزدی؛ سارا خسروی نیا؛ اسما زاهدی؛ سیده مهدیه خرازی؛ آزاده خادم

6.

تأثیر طیف نور ال‌ای‌دی و روش تربیت بوته بر صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گوجه‌فرنگی پیوندی گلخانه‌ای

صفحه 457-474
حمیده نیکخواه امیرآباد؛ سید عبدالله افتخاری؛ رضا صالحی؛ مختار حیدری

7.

وراثت پذیری و تنوع ژنتیکی صفات زراعی، عملکرد و کیفیت میوه در 650 لاین نسل F6 گوجه فرنگی

صفحه 475-494
مهناز حاتمی فرد؛ محمود لطفی؛ حسین رامشینی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب