1.

همبستگی ژنتیکی طول عمر تولیدی، ورم پستان و امتیاز سلول‌های سوماتیک با صفات تیپ در گاوهای هلشتاین: یک مطالعه فرا-تحلیل

صفحه 387-403
ثریا رفیعی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ سید رضا میرایی آشتیانی؛ حسن مهربانی یگانه

2.

ارزشیابی عملکرد زراعی، خصوصیات گیاه‌شناسی و ویژگی‌های شیمیایی و تغذیه‌ای ماشک و نخود علوفه‌ای در مقایسه با یونجه خشک

صفحه 419-434
جابر خانی یوسف رضا؛ علی اسدی الموتی؛ مجتبی یاری؛ الیاس سلطانی

3.

اثرات اسانس آویشن و دارچین بر دفع باکتری اشرشیاکلی O157:H7 در گوساله‌های پرواری هلشتاین تغذیه‌شده با مقادیر بالای مواد متراکم

صفحه 435-445
بهزاد خرمی؛ سید علیرضا وکیلی

4.

تأثیر سطوح مختلف خیساب ذرت جایگزین‌شده با کنجاله سویا بر مصرف خوراک، خصوصیات تخمیری شکمبه و فراسنجه‌های خونی میش‌های شیرده دالاق

صفحه 447-459
مقصد صحنه؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی

5.

تأثیر اخته‌کردن بر عملکرد رشد و ویژگی‌های کیفی لاشه و گوشت بزغاله‌های مرخز

صفحه 461-476
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده؛ مجتبی حقیقت

6.

تأثیر پودر آویشن شیرازی و سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد رشد، پاسخ‌های فیزیولوژیکی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

صفحه 477-491
علیرضا ولیزاده؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ مهدی سلطانی

7.

شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با تعداد نتاج متولدشده در بزهای نژاد مورسیانو-گرانادینا بر پایه روش نشانه‌های انتخاب

صفحه 405-417
حسین محمدی؛ امیرحسین خلت آبادی فراهانی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب