کلیدواژه‌ها = دوغ
تعداد مقالات: 4

1

ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 327-337
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده

2

بررسی فعالیت ضد مخمری لاکتوباسیلوس برویس و انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از چال (شیر تخمیری شتر) بر مخمر‌های عامل فساد مواد غذایی در دوغ

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 649-643
مرتضی خمیری؛ سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ احمد نصرالله زاده

3

بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 دی 1397
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

4

کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات

دوره 44، شماره 1، بهار 1392، صفحه 77-85
مهدی فرهودی؛ زهرا امام جمعه؛ محمدرضا احسانی؛ عبدالرسول ارومیه ای


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.