1.

ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 327-337
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده

2.

بررسی فعالیت ضد مخمری لاکتوباسیلوس برویس و انتروکوکوس فاسیوم جدا شده از چال (شیر تخمیری شتر) بر مخمر‌های عامل فساد مواد غذایی در دوغ

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 649-643
مرتضی خمیری؛ سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ احمد نصرالله زاده

3.

بهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینه‌های حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes)

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 355-365
محمود حسین نیا؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

4.

کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات

دوره 44، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 77-85
مهدی فرهودی؛ زهرا امام جمعه؛ محمدرضا احسانی؛ عبدالرسول ارومیه ای


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب