1.

The Estrogenic Contaminants in Food and Its Detection Methods: A Systematic Review

دوره 18، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 13-22
Parisa Sadighara؛ Sara Mohamadi؛ Naiema Vakili Saatloo؛ Intissar Limam؛ Melina Sadighara؛ Tayebeh Zeinali

2.

تجربۀ کودکان از شخصیت‎های پیشبردی چاق در فعالیت‎های بازاریابی: مطالعۀ پدیدارشناسی

دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 744-721
فریبا اسماعیل پور؛ کامبیز حیدرزاده هنزایی؛ یزدان منصوریان؛ محسن خون سیاوش

3.

سرمایه‌داری و معضل جهانی غذا

دوره 44، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 273-289
محمود غفوری؛ محمد داوند

4.

سه الگوی رفتاری خوراک ایرانیان

دوره 10، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 257-278
یعقوب خزائی

5.

شماره 26 نشریه علمی دانشجویی میم

دوره 9، شماره 26، خرداد 1403

6.

غذا به‌مثابه متن فرهنگی مردم‌نگاری فرهنگ بومی خوراک در شهرستان بابل

دوره 12، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 85-101
حسین میرزائی

7.

مطالعۀ کیفی دلالت‌های معنایی غذا و تناول آن نزد زنان

دوره 11، شماره 2، تیر 1392، صفحه 153-169
امید قادرزاده؛ احمد غلامی

8.

نقش توسعه گردشگری غذا در توانمندسازی زنان (مطالعه موردی: شهرستان مریوان)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 فروردین 1403
واحده راهپیکر؛ نازنین تبریزی؛ روزبه میرزائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب