1.

Effect of 1-methylcyclopropane in combination with Calcium chloride on postharvest storage and quality of green olives

دوره 5، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 121-131
Fariba Amini؛ AliAkbar Ramin

2.

Effect of Nitric Oxide on Biochemical and Antioxidant Properties of Pomegranate Fruit cv. Shishe-kab During Cold Storage

دوره 3، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 211-219
Fatemeh Ranjbari؛ Farid Moradinezhad؛ Mehdi Khayyat

3.

Effects of Nano-Silver and Sucrose Applications on Cut Flower Longevity and Quality of Tuberose (Polianthus tuberosa)

دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 67-77
Sonia Bahremand؛ Jamshid Razmjoo؛ Homaun Farahmand

4.

اثر محلول پاشی کلسیم، روی، بور و زمان برداشت بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در میوه دو رقم گلابی آسیایی در زمان انبارداری

دوره 12، شماره 2، آبان 1389، صفحه 1-9
کاظم ارزانی؛ حسن خوش قلب؛ محمد جعفر ملکوتی؛ محسن برزگر

5.

تأثیر برخی تیمارهای هورمونی و شیمیایی بر دوام عمر و صفات کیفی گل شاخه بریده ژربرا ‘Good timing’

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 21-29
الهام دانایی؛ یونس مستوفی؛ پژمان مرادی؛ رضا عزیزی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب