1.

An Approach towards Enterprise Architecture Quality Attribute Assessment based on Fuzzy AHP

دوره 2، شماره 4، دی 2010
Fereidoon Shams Aliee؛ Mahsa Razavi Davoudi؛ Kambiz Badie

2.

Effects of Various Osmotic Concentrations, Time, and Temperature on Button Mushroom (Agaricus bisporus) During Osmodehydrofreezing Process

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 اردیبهشت 1404
Laleh Faraji؛ Nafiseh Jahanbakhshian؛ sediqeh Soleimanifard

3.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 677-685
محمدرضا اصغری؛ لیلا احدی؛ سجاد ریایی

4.

خشک کردن ذرت در یک خشک‌کن آزمایشگاهی بستر سیال- فراصوت

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 309-318
بهاره عبدلی؛ داریوش زارع؛ آرش نورمحمدی مقدمی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب