1.

اثرات پرتوتابی UV-C و کلرید کلسیم بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
خلیل حمزه زاد؛ ولی ربیعی؛ لطفعلی ناصری؛ سیاوش همتی

2.

اثر تشدیدکنندگی Mesocriconema xenoplax در ایجاد شانکر باکتریایی هلو توسط Pseudomonas syringae pv. syringae

دوره 54، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 47-58
ناصر امانی فر

3.

اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه هلو

دوره 33، شماره 4، تیر 1381
فرهاد کرمی؛ علیرضا طلائی؛ حسین لسانی؛ سعید رسول زاده

4.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

5.

بررسی اثر تنش های رطوبتی روی رشد رویشی و باردهی درختان هلو

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
علیرضا طلایی؛ فرهاد کرمی؛ حسین لسانی؛ سعید رسولزاده

6.

بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز

دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382
محمود صوتی خیابانی؛ محمدعلی سحری؛ زهرا امام جمعه

7.

تشخیص کمبود آهن در هلو با استفاده از پردازش تصویر و مدل شبکه عصبی مصنوعی

دوره 55، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 69-81
نسیم حاجی زاده؛ ابراهیم سپهر؛ رامین ملکی؛ آیدین ایمانی

8.

مدل‌سازی انرژی تولید هلو با بهره‌گیری از فناوری یادگیری ماشین در شهرستان نظرآباد، استان البرز

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 53-71
سیدامید داودالموسوی؛ شاهین رفیعی؛ علی جعفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب