1.

Effect of extraction rate on rheological properties of wheat flour

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 27-32
Vahideh Moradi؛ Babak Ghiassi Tarzi؛ Mehdi Farhoodi؛ Amir Fallah

2.

اثر منابع مختلف نشاسته جیره بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 485-496
امیر سلطانی آلکوئی؛ سید محمد علی جلالی؛ سید امیرحسین جلالی؛ فرشید خیری

3.

تاثیر فعالیت آلفا آمیلاز در کیفیت نان باگت

دوره 4، شماره 1، فروردین 1381، صفحه 29-36
محمد حجتی؛ محمد حسین عزیزی؛ منصور احمدی ندوشن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب