کلیدواژه‌ها = اسید آلی
تعداد مقالات: 4

1

تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 70، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

2

تاثیر سطوح مختلف مخلوط اسیدهای آلی و دو منبع مکمل متیونین بر عملکرد، شاخص‌های لاشه و دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 41-49
علی اصغر ساکی؛ مرتضی افتخاری

3

تولید کامبوچا با استفاده از شیره‌های طبیعی شاه‌توت و انگور به عنوان شیرین‌کننده و بستر تخمیر بر پایه‌ چای سبز و سیاه

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 343-353
مهدی احمدی؛ محمد حجتی؛ بهزاد ناصحی

4

مقایسه اثر گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک در جیره حاوی جو و آنزیم بر عملکرد، فاکتورهای خونی، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 19-27
مهدی عابدینی سانیجی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.