1.

Responses of above and below-ground traits of wheat wild relative (Aegilops tauschii) and bread wheat (Triticum aestivum L.) to imposed moisture stress

دوره 22، شماره 2، اسفند 2017، صفحه 209-220
S.S. Moosavi؛ M. Nazari؛ M. Maleki

2.

اثر فراوری دپوکردن در سطوح گوناگون رطوبت و عمق‌های متفاوت بر سالم‌سازی بستر جوجۀ گوشتی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-412
حسین بلوچ قرایی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی؛ جواد رضایی

3.

برخی تغییرپذیری‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذرهای کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مختلف نگهداری

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 369-380
رامین عالیوند؛ رضا توکل افشاری؛ فرزاد شریف زاده؛ محمدرضا اسیری

4.

بررسی اثر رقم ، رطوبت و زمان عملیات برسفید کردن برنج

دوره 38، شماره 2، آذر 1386
سیدحسین پیمان؛ رضا روحی؛ محمدرضا علیزاده؛ سعید مینایی

5.

بررسی تاثیر تیمارهای رطوبتی – حرارتی بر جوانه زدن بذر بلوط ایرانی در منطقه خرم آباد لرستان

دوره 54، شماره 3، خرداد 1380
حسن اکبری؛ داریوش گودرزی؛ سیدرحمان سهرابی

6.

بررسی تولید انرژی حرارتی و کربن فعال از پسماند فورفورال

دوره 69، شماره 3، آذر 1395، صفحه 571-583
فاطمه جدیدیان؛ محمد طلایی پور؛ سعید مهدوی؛ امیر هومن حمصی

7.

بررسی روند تغییرات دما و رطوبت در فرآیند پخت کیفی نان بربری در تنور الکتریکی

دوره 4، شماره 0، تیر 1377
اسدالله اکرم؛ تیمور توکلی هشجین؛ پرویز ایرانی

8.

تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل‌های مختلف برای آن

دوره 40، شماره 2، اسفند 1388
سیده شادی میرزمانی؛ علیرضا بصیری؛ آرزو اصفهانی

9.

چگونگی توزیع رطوبت در مخرن خشک کن نوع خوابیده طی فرآیند خشک کردن شلتوک

دوره 33، شماره 4، تیر 1381
احمد طباطبائی فر؛ شاهین رفیعی

10.

روش های عایق کردن حرارتی مسکن

دوره 14، شماره 14، تیر 1382
مهندس حسین مظفری ترشیزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب