اکرم, اسدالله, هشجین, تیمور توکلی, ایرانی, پرویز. (1377). بررسی روند تغییرات دما و رطوبت در فرآیند پخت کیفی نان بربری در تنور الکتریکی. , 4(0), -.
اسدالله اکرم; تیمور توکلی هشجین; پرویز ایرانی. "بررسی روند تغییرات دما و رطوبت در فرآیند پخت کیفی نان بربری در تنور الکتریکی". , 4, 0, 1377, -.
اکرم, اسدالله, هشجین, تیمور توکلی, ایرانی, پرویز. (1377). 'بررسی روند تغییرات دما و رطوبت در فرآیند پخت کیفی نان بربری در تنور الکتریکی', , 4(0), pp. -.
اکرم, اسدالله, هشجین, تیمور توکلی, ایرانی, پرویز. بررسی روند تغییرات دما و رطوبت در فرآیند پخت کیفی نان بربری در تنور الکتریکی. , 1377; 4(0): -.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.