1.

اثر سویه‎‌‎های سودوموناس فلورسنس‎ ‎‏(‏Pseudomonas fluorescence‏) و اسید هیومیک بر برخی ‏صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ختمی (‏Althaea officinalis L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 617-632
مهدیه لشکری؛ سهراب محمودی؛ حسینعلی علیخانی؛ محمد حسن سیاری زهان

2.

اثر کاربرد کودهای زیستی در سطوح مختلف کودهای شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر صفات مرتبط با عملکرد دانه جو (Hordeum vulgare)

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 185-193
فاطمه شفاعتی؛ محمدعلی اسماعیلی؛ همت اله پیردشتی؛ ارسطو عباسیان

3.

اثر محلول‌پاشی با اسید‌های آمینه و همزیستی با گونه‌های قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 615-629
مهدی طاهری اصغری

4.

بررسی تأثیر رقم، تلقیح بذر با تیوباسیلوس و اشکال مختلف کاربرد نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزای پاییزه

دوره 41، شماره 3، آذر 1389
سعید شرفی؛ حمید عباس دخت؛ محمدرضا چایی چی؛ محمدرضا اردکانی؛ ثریا قاسمی

5.

بررسی واکنش لاین امیدبخش N8119 گندم به کاربرد کود زیستی فسفات

دوره 15، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 125-133
ایراندخت منصوری

6.

تأثیر آبیاری تکمیلی و پیش‌تیمار بذر بر عملکرد، اجزای عملکرد دانه و برخی خصوصیات ماشک رقم دیم مراغه

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 625-637
جلال جلیلیان؛ رضا امیرنیا؛ اسماعیل قلی نژاد؛ سحر عباس زاده

7.

تأثیر تلقیح قارچ میکوریزا بر استقرار نهال و خصوصیات مورفولوژیکی رشد بروموس (Bromus kopetdaghensis) در شرایط عرصه‏های مرتعی

دوره 67، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 559-570
ریحانه عظیمی؛ محمد جنگجو؛ حمید رضا اصغری

8.

تاثیر چند گونه قارچ تریکودرما و مایکوریز بر محتوای کلروفیل و تولید اسانس گیاه شوید (Anethum graveolens L.) در شرایط گلخانه‌ای

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 205-219
حسین هاتف هریس؛ سعید زهتاب سلماسی؛ مهدی ارزنلو

9.

کاربرد کود‌ های بیولوژیک و شیمیایی بر ویژگی‌ های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیم‌‌های آنتی اکسیدانی و میزان قندهای میوه طالبی رقم احلام در شرایط تنش خشکی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 219-235
عبدالحمید زاهدیان؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ عبدالرسول ذاکرین؛ وحید عبدوسی؛ علی محمدی ترکاشوند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب