زاهدیان, عبدالحمید, ابوطالبی جهرمی, عبدالحسین, ذاکرین, عبدالرسول, عبدوسی, وحید, محمدی ترکاشوند, علی. (1401). کاربرد کود‌ های بیولوژیک و شیمیایی بر ویژگی‌ های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیم‌‌های آنتی اکسیدانی و میزان قندهای میوه طالبی رقم احلام در شرایط تنش خشکی. , 24(1), 219-235. doi: 10.22059/jci.2022.327834.2589
عبدالحمید زاهدیان; عبدالحسین ابوطالبی جهرمی; عبدالرسول ذاکرین; وحید عبدوسی; علی محمدی ترکاشوند. "کاربرد کود‌ های بیولوژیک و شیمیایی بر ویژگی‌ های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیم‌‌های آنتی اکسیدانی و میزان قندهای میوه طالبی رقم احلام در شرایط تنش خشکی". , 24, 1, 1401, 219-235. doi: 10.22059/jci.2022.327834.2589
زاهدیان, عبدالحمید, ابوطالبی جهرمی, عبدالحسین, ذاکرین, عبدالرسول, عبدوسی, وحید, محمدی ترکاشوند, علی. (1401). 'کاربرد کود‌ های بیولوژیک و شیمیایی بر ویژگی‌ های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیم‌‌های آنتی اکسیدانی و میزان قندهای میوه طالبی رقم احلام در شرایط تنش خشکی', , 24(1), pp. 219-235. doi: 10.22059/jci.2022.327834.2589
زاهدیان, عبدالحمید, ابوطالبی جهرمی, عبدالحسین, ذاکرین, عبدالرسول, عبدوسی, وحید, محمدی ترکاشوند, علی. کاربرد کود‌ های بیولوژیک و شیمیایی بر ویژگی‌ های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیم‌‌های آنتی اکسیدانی و میزان قندهای میوه طالبی رقم احلام در شرایط تنش خشکی. , 1401; 24(1): 219-235. doi: 10.22059/jci.2022.327834.2589


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب