1.

اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد، بازماندگی، ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 74، شماره 1، بهار 1398، صفحه 45-53
حسین پناهی صاحبی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی طاهری میرقائد؛ عباس براری؛ ماشاالله کاویانپور

2.

اثر عصاره آبی ریحان بر تغییرات رشد و شاخص‌های هماتولوژی و بیوشیمی خون ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 68، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 397-404
آمنه ذوالفقاری؛ فرید فیروزبخش

3.

بررسی ارزش غذایی ضایعات انجیر، با و بدون استفاده از آنزیم، در تغذیه جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 1، بهار 1391، صفحه 71-81
علی عباسی آغوی؛ محمد سالار معینی

4.

تأثیر تجویز خوراکی کیتوزان استحصالی شده از پوسته میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)‌ بر فاکتورهای خونی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 385-393
امین اسمعیلی راد؛ مجتبی علیشاهی؛ مسعود قربانپور؛ مهدی زارعی

5.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال– کارنیتین در جیره مرغ‌های مادر و جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 64، شماره 4، زمستان 1388
احمد رضا خیرخواه؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حمید ملک محمدی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.