1.

Nanotechnology in Food Packaging and Storage: A Review

دوره 15، شماره 2، تیر 2021، صفحه 123-153
Farideh Peidaei؛ Hamed Ahari؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Maryam Ataee

2.

اثرات تغذیه برگی کودهای نانو‌ نیتروژن و اوره بر ویژگی‌های کمی و کیفی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis L.)

دوره 23، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 155-168
محمد نیکبخت؛ محمود سلوکی؛ مهدی آران

3.

تأثیر نانونقره بر آلودگی باکتریایی و شاخص‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام GN15 کشت بافتی

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 119-128
الناز حاتمی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علیرضا قنبری؛ لطفعلی ناصری

4.

چارچوب سنجش نوآوری در نانوتکنولوژی: مطالعه‌‌ موردی حوزه‌‌ نانوتکنولوژی ایران

دوره 1، شماره 2، تیر 1394، صفحه 89-105
حسین رضا علیزاده؛ حبیب الله طباطبائیان

5.

نانو خانه ها، خانه های آینده

دوره 30، شماره 30، خرداد 1386
سمیرا عباسعلی پور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.