1.

اثر اسانس گیاهان دارویی نعناع، آویشن و ترخون بر عملکرد و تیتر آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 3، مهر 1398، صفحه 359-369
محمدرضا رضوانی؛ مسعود عرب؛ اغل بخت کمی

2.

اثر برخی پروبیوتیک ‏های طیور تولیدی ایران بر مؤلفه‌های عملکردی، شاخص‌های اقتصادی و ریخت‏ شناسی روده کوچک جوجه‏ های گوشتی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 415-425
عارف محمودتبار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محسن شرفی؛ ناهید مژگانی

3.

اثر لسیتین و نمک صفراوی بر عملکرد، هضم‌پذیری مواد مغذی و مورفولوژی روده در جوجه‏ های گوشتی

دوره 15، شماره 2، مهر 1392، صفحه 117-126
فرشته جمیلی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

4.

ارزیابی روند کارایی و بهره‌وری باغات انگور منطقه سیستان

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 45-63
علی سردارشهرکی؛ ندا علی احمدی؛ قاسم لیانی

5.

بررسی تأثیر دما و طول اواپراتور و تعداد خم‌‌های لوله حرارتی ضربانی در عملکرد آن

دوره 42، شماره 1، تیر 2008، صفحه 77-86
Hossein Shokouhmand؛ Hafez Bahrami

6.

بهینه سازی تک معیاره و چند معیاره برج خنک کن خشک هلر در نیروگاه‌های سیکل ترکیبی با استفاده از الگوریتم ژنتیک

دوره 43، شماره 1، تیر 2009، صفحه 111-124
Hassan Shokouhmand؛ Mohammad Ali Nazari؛ Babak Ghaem Panah؛ Mohammad Reza Aligoodarzi

7.

تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 49-60
ذبیح اله نعمتی؛ مقصود بشارتی؛ امیر کریمی

8.

تأثیر سطوح مختلف روی معدنی، نانو و آلی بر جذب روی، پروتئین میکروبی، متابولیت‌ها و ایمونوگلوبولین‌های خون و آغوز در میش و بره

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 539-551
سیده فروغ حسینی وردنجانی؛ جواد رضائی؛ سعید کریمی دهکردی؛ یوسف روزبهان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.