1.

بررسی تأثیر سطوح مختلف اُزن زنی، بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی فاضلاب آبزی‌پروری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 71، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 140-149
کامران رضایی توابع؛ افسانه فلاح پور؛ رضا حاجی سید محمد شیرازی؛ مریم یاور

2.

پرورش تیلاپیا در ایران: ناجی آبزی‌پروری یا مخرب محیط زیست

دوره 5، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 104-110
آریا وزیرزاده

3.

تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری

دوره 72، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 339-352
میثم عزیزی بصیر؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سعید مشکینی

4.

تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف‌چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 06 اسفند 1398
میثم عزیزی بصیر؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سعید مشکینی

5.

شناسایی عوامل بازدارنده کسب وکار پرورش ماهیان گرم آبی در استان گلستان

دوره 45، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 305-313
محمد رضا محبوبی؛ نرگس حسن آبادی

6.

مروری براستفاده از پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها در آبزی پروری و تأثیرآن‌ها برعملکرد دستگاه گوارش ماهیان

دوره 6، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 94-101
نسیم سادات حسینی مدنی؛ حامد غفاری فارسانی

7.

مطالعه باقیمانده فورازولیدون در عضله کپور معمولی صید شده از کارگاه‌های پرورشی و درمان شده به روش‌های خوراکی و حمام

دوره 67، شماره 1، بهار 1391، صفحه 71-75
رحیم پیغان؛ حسین نجف زاده ورزی؛ الهام جم زاده

8.

واکاوی نیازهای آموزشی کارشناسان شیلات در زمینه آبزی پروری پایدار

2-37، شماره 2، بهار 1385
عباس مختاری آبکناری؛ محمد چیذری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.