1.

اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری

دوره 36، شماره 3، خرداد 1384
محمد سعید یارمند؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

2.

ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری

3.

تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری

دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 205-213
صادق ریخته‌گری؛ بابک قنبرزاده؛ بابک غیاثی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب