تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,555 |
تعداد مقالات | 70,750 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,748,818 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,957,108 |
1. | اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری | |
دوره 36، شماره 3، خرداد 1384 | ||
محمد سعید یارمند؛ سید مهدی سیدین اردبیلی | ||
2. | ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم | |
دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177 | ||
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری | ||
3. | تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری | |
دوره 42، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 205-213 | ||
صادق ریختهگری؛ بابک قنبرزاده؛ بابک غیاثی | ||