یارمند, محمد سعید, اردبیلی, سید مهدی سیدین. (1384). اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری. , 36(3), -.
محمد سعید یارمند; سید مهدی سیدین اردبیلی. "اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری". , 36, 3, 1384, -.
یارمند, محمد سعید, اردبیلی, سید مهدی سیدین. (1384). 'اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری', , 36(3), pp. -.
یارمند, محمد سعید, اردبیلی, سید مهدی سیدین. اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری. , 1384; 36(3): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب