
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,697 |
تعداد مقالات | 72,342 |
تعداد مشاهده مقاله | 129,635,407 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 102,379,606 |
1. | اثر گلوتن و آرد مالت جو بر روی بیاتی و کیفیت نان بربری | |
دوره 36، شماره 3، خرداد 1384 | ||
محمد سعید یارمند؛ سید مهدی سیدین اردبیلی | ||
2. | ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم | |
دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177 | ||
منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری | ||
3. | تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی | |
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9 | ||
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده | ||