پیغمبردوست, سیدهادی, همایونی راد, عزیز, بیک زاده, سمیرا, اصغری جعفرآبادی, محمد, بیک زاده, مهدی. (1395). تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی. , 47(1), 1-9. doi: 10.22059/ijbse.2016.58472
سیدهادی پیغمبردوست; عزیز همایونی راد; سمیرا بیک زاده; محمد اصغری جعفرآبادی; مهدی بیک زاده. "تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی". , 47, 1, 1395, 1-9. doi: 10.22059/ijbse.2016.58472
پیغمبردوست, سیدهادی, همایونی راد, عزیز, بیک زاده, سمیرا, اصغری جعفرآبادی, محمد, بیک زاده, مهدی. (1395). 'تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی', , 47(1), pp. 1-9. doi: 10.22059/ijbse.2016.58472
پیغمبردوست, سیدهادی, همایونی راد, عزیز, بیک زاده, سمیرا, اصغری جعفرآبادی, محمد, بیک زاده, مهدی. تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی. , 1395; 47(1): 1-9. doi: 10.22059/ijbse.2016.58472


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب