1.

اثرات تعادل الکترولیتی جیره و ترئونین قابل هضم بر مورفولوژی و جمعیت میکروبی روده و قابلیت هضم جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی

دوره 77، شماره 2، تیر 1401، صفحه 63-78
حسینعلی قاسمی

2.

تأثیر خوراندن مستقیم میکروارگانسیم بر عملکرد، pH دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و جمعیت میکروبی روده باریک مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه‌شده با جیره غذایی بر پایه گندم-کنجاله سویا

دوره 26، شماره 2، تیر 1403، صفحه 179-190
زهرا مصطفایی؛ مهران ترکی؛ کیانوش چغامیرزا؛ روح الله شریفی

3.

مروری بر عوامل مؤثر در شکل گیری میکروبیوتای رودۀ طیور

دوره 24، شماره 4، اسفند 1403، صفحه 37-41
هاله احتشام

4.

مقایسۀ تأثیر پادزیست محرک رشد با برخی زیست‌یار‏های داخلی و محصولات همسان وارداتی بر شاخص‏های عملکردی، اقتصادی و ریخت‏شناسی رودۀ کوچک در جوجه‏های گوشتی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 321-334
عارف محمودتبار؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محسن شرفی؛ ناهید مژگانی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب