1.

برآورد اثر ژن‌ها و ترکیب پذیری برخی از صفات کمی برنج به روش دای آلل

دوره 36، شماره 1، فروردین 1384
مریم حسینی؛ رحیم هنرنژاد؛ علیرضا ترنگ

2.

تجزیه ژنتیکی مقاومت برنج به بلاست برگ با استفاده از طرح دای‌آلل

دوره 40، شماره 2، بهمن 1388
زلیخا مرادی؛ محمد سالاری؛ مهدی رمضانی؛ علی مؤمنی؛ صدیقه موسی نژاد

3.

تجزیۀ ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت ظاهری و پخت در ارقام مختلف برنج

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 597-612
بابک ربیعی؛ سیده سهیلا زربافی؛ مهرزاد اله قلی پور

4.

مطالعه ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی مقاومت به بولتینگ و سرکوسپورا، صفات تکنولوژیک و عملکرد در لاین‌های چغندرقند با استفاده از تجزیه تلاقی دای‌آلل

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 295-303
محسن نیازیان؛ رضا امیری؛ اباذر رجبی؛ محمدرضا اوراضی زاده؛ حمید شریفی

5.

مطالعه ژنتیکی مقاومت ژنوتیپ‌های مختلف گندم نسبت به سن (Eurygaster integriceps)

1-37، شماره 2، فروردین 1385
صحبت آئینه؛ محمدرضا بی‌همتا؛ عزت‌اله فرشادفر؛ پیمان زمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب