1.

برآورد ترکیب‌پذیری عملکرد و اجزاء آن با استفاده از تجزیه دی‌آلل در ارقام طالبی ایرانی

دوره 44، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 257-286
محمود اکرمی؛ حمید دهقانی؛ مختار جلالی جواران؛ رسول محمدی

2.

برآورد ترکیب‌پذیری و عمل ژن در برخی صفات زراعی لاین های آفتابگردان

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 201-213
عباس رضایی زاد؛ پرستو عدالتی؛ علی اطمینان

3.

برآورد قابلیت ترکیب پذیری و اثرات ژنی در ژنوتیپ های برنج

دوره 40، شماره 4، زمستان 1388
حسین رحیم سروش؛ بابک ربیعی

4.

بررسی اثر متقابل ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی ژنوتیپ‌های توتون ویرجینیا با محیط

دوره 42، شماره 3، پاییز 1390، صفحه 519-526
سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ فاطمه جاوید؛ فواد فاتحی

5.

بررسی ترکیب‌پذیری لاین‌ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی‌آلل

دوره 41، شماره 1، بهار 1389
سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ مهرزاد اله قلی پور

6.

بررسی ترکیب‌پذیری و عمل ژن‌ها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی‌آلل

دوره 34، شماره 1، بهار 1382
جعفر احمدی؛ عباسعلی زالی؛ بهمن یزدی‌صمدی؛ علیرضا طالعی؛ محمدرضا قنادها؛ عباس سعیدی

7.

بررسی فراسنجه‌های ژنتیکی در جمعیت بهنژادی روشن × مهدوی با استفاده از طرح کارولینای شمالی III

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 243-251
زهرا بهزادی؛ روح الله عبدالشاهی؛ مهدی مهیجی

8.

تجزیۀ ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت ظاهری و پخت در ارقام مختلف برنج

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 597-612
بابک ربیعی؛ سیده سهیلا زربافی؛ مهرزاد اله قلی پور

9.

تجزیۀ لاین × تستر برای صفات عملکرد و اجزای عملکرد در تعدادی از لاین‌های برنج

دوره 44، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 683-692
حمیدرضا قربانی؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ بابک ربیعی؛ مهرزاد اله قلی پور

10.

نحوه توارث صفات مرتبط با کیفیت دانه در گلرنگ (Carthamus tinctorious L.)

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 833-844
پوراندخت گلکار؛ احمد ارزانی؛ عبدالمجید رضائی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.