1.

Assessment of Quality and Biochemical Changes in Indian Jujube Fruits (Ziziphus mauritiana Lamk.): Effect of Chitosan Coating and Putrescine Treatments

دوره 11، شماره 4، دی 2024، صفحه 481-490
Hossein Meighani؛ Mohammad Sadat-Hosseini

2.

Physico-chemical Properties and Drying Kinetic Evaluation of Hot Air and Vacuum Dried Pre-Treated Oyster Mushroom under Innovative Multi-mode Developed Dryer

دوره 9، شماره 3، آذر 2022، صفحه 363-374
Anjaly Shankar M؛ Rachna Sehrawat؛ Sunil Pareek؛ Prabhat K Nema

3.

اثر تنش فلزات سنگین در تولید ترکیبات آنتی‌اکسیدانی در ریزجلبک‌های Monoraphidium و Scenedesmus

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 107-118
پریچهر حناچی؛ آسیه آقابابایی؛ مصطفی نوروزی؛ روشنک زرین قلمی

4.

اثر شاخص رسیدگی بر کیفیت میوه و روغن سه رقم زیتون منطقه رودبار

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 273-286
محمود قاسم‌نژاد؛ حسین میغانی؛ سمیه افتخاری

5.

ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب