1.

ارزیابی چرخه زندگی محصول رب گوجه‌فرنگی (مطالعه موردی: استان البرز)

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 688-677
سیدحسن پیشگرکومله؛ اسداله اکرم؛ علیرضا کیهانی

2.

تشخیص فساد در رب گوجه فرنگی توسط باکتری باسیلوس سوبتیلیس، قارچ پنیسیلیوم و قارچ آسپرژیلوس به کمک بینی الکترونیکی

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 33-47
ساناز صدریان؛ حسین جوادی کیا؛ ناهید عقیلی ناطق؛ لیلا ندرلو؛ روح الله شریفی

3.

شناسایی و اولویت‌بندی چالش‌های بازار صادراتی محصولات منتخب صنایع غذایی ایران

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 701-717
تورج علیزاده اره جان؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب