1.

Antifungal activity of the Trachyspermum ammi essential oil on some of the most common fungal pathogens in animals

دوره 10، شماره 3، آذر 2016، صفحه 173-180
hojatollah shokri؛ aghil sharifzadeh؛ alireza khosravi

2.

Effect of chitosan and Trachyspermum ammi essential oil on microbial growth, proteolytic spoilage, lipid oxidation and sensory attributes of chicken fillet during refrigerated storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2018، صفحه 69-78
Ashkan Jebelli Javan؛ Masoumeh Moslemi؛ Shaghayegh Salimirad؛ Soheil Soleymanpour

3.

ارزیابی تأثیر سطوح مختلف کیتوزان بر فعالیت آنزیم‌های پاداکسنده در گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 575-584
فرزاد طاهری؛ مهدی دهمرده؛ محمد سالاری؛ رضا باقری

4.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 187-197
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

5.

بررسی اثر جیره‌های حاوی ویتامین C و سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 291-303
لیلا صفوی نیا؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ نعمت ضیائی؛ حسین دوماری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب