1.

آثار محلول‌پاشی مگافول بر عملکرد و کیفیت میوه گوجه‌فرنگی رقم ریوگرند تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 995-1009
زهرا اصفهانی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

2.

بررسی روابط بین صفات ریخت‌شناختی میوه و کیفیت آن در رگه‌های گوجه‌فرنگی از طریق ضریب‌های همبستگی و تجزیة علیت

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 233-245
جمیله رهایی؛ معظم حسن پور اصیل؛ حبیب الله سمیع زاده لاهیجی؛ رسول انسی نژاد

3.

بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 55-65
رضا امیری چایجان؛ بهنام علایی؛ محمد حسین عزیزی

4.

تأثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کیفیت و عمر نگهداری نیمه برش‌های تازۀ میوۀ هندوانۀ رقم کریمسون سوئیت

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 117-131
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی صالح آبادی؛ سیامک کلانتری

5.

تأثیر لیکوپن و مکمل انرژی بر غلظت ایمنوگلوبولین ‌G در خون و آغوز تولیدی میش‌های آبستن

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 557-567
روزبه فلاح؛ علی کیانی

6.

تعیین ارزش تغذیه‌ای و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی قبل و بعد از روغن‌گیری در شرایط آزمایشگاهی (in vitro) و بررسی میزان تجزیه‌پذیری لیکوپن به روش درون شکمبه‌ای (in situ)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 مرداد 1401
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر

7.

مدل‌سازی و بهینه‌سازی عملکرد خشک‌کن خلائی- مادون‌قرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجه‌فرنگی: خواص شیمیایی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 571-584
منوچهر رشیدی؛ رضا امیری چایجان؛ احمد ارشادی؛ علی قاسمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.