1.

Effect of salinity on some physiological and biochemical responses in the cyanobacterium Synechococcus elongatus

دوره 7، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 67-77
Maryam Rezayian؛ Vahid Niknam؛ Mohammad Ali Faramarzi

2.

Effects of Fertigation and Foliar Application of Boron on Fruit Yield and Several Physiological Traits of Bell Pepper

دوره 11، شماره 4، دی 2024، صفحه 423-436
Azadeh Pagard؛ Mohammad Rreza Zare-Bavani؛ Seyed Abdollah Eftekhari

3.

Impact of Menthol and Thymol in Combination with Modified Atmosphere Packaging for the Safety and Quality Retention of Apricot Fruits during Cold Storage

دوره 10، شماره 4، دی 2023، صفحه 513-522
Seyed Hossein Mirdehghan؛ Farhad Pirzad؛ Sirvan Pireh؛ Maryam Hashemi؛ Daniel Valero

4.

Improving Effects of Salicylic Acid on Morphological, Physiological and Biochemical Responses of Salt-imposed Winter Jasmine

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 219-230
Hossein Shahmoradi؛ Davood Naderi

5.

Molecular Cloning and Anti-Cancer Activity of Carotenoid Pigments Isolated from Micrococcus spp. and Rhodotorula spp.

دوره 32، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 29-37
Maryam Zohari؛ Abbass Akhavan Sepahy؛ Kumarss Amini

6.

Radical scavengering of pigments from novel strains of Dietzia schimae and Microbacterium esteraromaticum

دوره 6، شماره 2، اسفند 2016، صفحه 159-170
Sayyede Narjes Zamanian؛ Zahra Etemadifar

7.

اثرات مکمل غذایی رنگدانه آستازانتین بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-374
محمد اتفاق دوست؛ حمید نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

8.

اثر سالیسیلیک‌اسید‌ و متیل‎ ‎‏‌جاسمونات بر تولید فنل، فلاونوئید و رنگدانه‌های کالوس گیاه پروانش ‏‏(‏Catharanthus roseus L.‎‏)‏

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-10
عطیه نیازآذری؛ ویدا چالوی؛ سارا کبیرنتاج

9.

ارزیابی رنگیزه‌های فتوسنتزی، فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و عملکرد دانه ارقام گلرنگ در شرایط قطع آبیاری

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 571-586
سید مجتبی موسوی؛ احسان بیژن زاده؛ زهرا زینتی؛ وحید براتی

10.

بررسی تأثیر اندول استیک اسید و آبسیزیک اسید بر غده‌زائی در گیاه سیب‌زمینی (Solanum tuberosum)

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 811-824
محمد رضا هادی

11.

تأثیر اسید‌سالیسیلیک و متیل‌جاسمونات بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی‌های آنتی‌اکسیدانی و درصد اسانس گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) در شرایط اقلیمی زنجان

دوره 50، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 91-103
یاسین دستیار؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری

12.

تأثیر ترکیب‌های طیف‌های آبی و قرمز و شدت نور بر رشد رویشی نشای اطلسی

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 443-446
آزاده رشیدی؛ علی تهرانی فر؛ حسین نعمتی

13.

تأثیر کادمیم و سرب بر صفات مورفوفیزیولوژیک و شاخص‌های فتوسنتزی گیاه ریحان ‏(‏Ocimum basilicum L.‎‏)‏

دوره 50، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 839-849
بهمن فتاحی؛ کاظم ارزانی؛ محمد کاظم سوری؛ محسن برزگر

14.

تأثیر گاما آمینو بوتیریک اسید و اسپرمین بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و رنگیزه‌های گیاهی گل ‏محمدی

دوره 52، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 47-60
محمدامین میرزاابوالقاسمی؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری؛ زهرا قهرمانی

15.

تاثیر بتائین بر میزان کارایی سالینومایسین در جوجه های گوشتی مبتلا به عفونت کوکسیدیایی تجربی

دوره 60، شماره 4، بهمن 1384
دکتر مهرداد مدیرصانعی؛ دکتر سیدمحمد کیایی؛ دکتر صادق رهبری؛ دکتر سعید نوریخواه؛ دکتر فرهاد امینی؛ زهره خاکی

16.

تاثیر شوری آب آبیاری بر شاخص‌های رشد و فیزیولوژی سه رقم خیار

دوره 52، شماره 3، خرداد 1400، صفحه 667-676
علی علیمحمدی؛ نجمه یزدان پناه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب