1.

بررسی تغییرات ضریب انتشار و چروکیدگی خرما (رقم برحی در مرحله خلال) در طی خشک کردن با استفاده از خشک کن قفسه‌ای

دوره 41، شماره 1، شهریور 1389
سیما چراغی دهدزی؛ ناصر همدمی

2.

پیش‌بینی محتوای رطوبت خروجی محصول شوید از خشک‌کن تسمه نقاله‌ی با جریان هوای گرم به کمک بینایی ماشین

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 49-66
هاوین علی پناهی؛ ناصر بهروزی؛ کاوه ملازاده؛ حسین درویشی

3.

تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 143-153
مینا اکبریان؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی؛ جلال دهقان نیا

4.

تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی

دوره 32، شماره 4، تیر 1380
احمد کلباسی؛ حامد فاطمیان

5.

ساخت ماکرو با هدف رهگیری دو پدیده چروکیدگی و ترکیدگی در فرآیند هیدروفرمینگ لوله

دوره 43، شماره 4، شهریور 1388، صفحه 501-509
کیوان حسینی صفری؛ محمود موسوی مشهدی

6.

مطالعه سرعت فرآیند خشک کردن خلایی- تابشی ورقه‌های سیب‌زمینی با استفاده از مدل‌های رگرسیونی و شبکه عصبی مصنوعی

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 279-289
نگار حافظی؛ محمد جواد شیخ داودی؛ سید مجید سجادیه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب