کلباسی, احمد, فاطمیان, حامد. (1380). تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی. , 32(4), -.
احمد کلباسی; حامد فاطمیان. "تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی". , 32, 4, 1380, -.
کلباسی, احمد, فاطمیان, حامد. (1380). 'تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی', , 32(4), pp. -.
کلباسی, احمد, فاطمیان, حامد. تأثیر ویژگیهای فرآیند اسمزی بر خصوصیات کیفی برگه های سیب زرد لبنانی. , 1380; 32(4): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب