تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,230 |
تعداد مقالات | 67,764 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,191,441 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,939,347 |
1. | Biotechnology of Scented Roses: A Review | |||
دوره 1، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 1-20 | ||||
Morteza Khosh-Khui | ||||
2. | Chemical Composition of Rainwater over a Mining Area in Ghana | |||
دوره 5، شماره 4، آذر 2011، صفحه 847-854 | ||||
O. Akoto؛ G. Darko؛ M.A. Nkansah | ||||
3. | Chemical composition, total phenolic content and antimicrobial activities of Zhumeria majdae | |||
دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 47-52 | ||||
Marziye Mirzakhani؛ Mohammad Ekrami؛ Sohrab Moini | ||||
4. | Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil | |||
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 71-76 | ||||
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi | ||||
5. | Eternal fragile: Preliminary Analytical Approach to Glass Characterization at Early Islamic Glass Workshop in the City of Istakhr | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 شهریور 1401 | ||||
Mohammadamin Emami؛ Farahnaz Bayat Nejad؛ Ahmad Ali Asadi؛ Rémy Chapoulie | ||||
6. | اثر تنش رطوبتی و محلول پاشی کود مایع آلی زرگرین بر رشد و عملکرد گوجه فرنگی | |||
دوره 54، شماره 9، آذر 1402، صفحه 1363-1379 | ||||
مریم زاهدی فر؛ سید علی اکبر موسوی؛ آرش ارشادی؛ ادریس گویلی کیلانه | ||||
7. | اثر فواصل برداشت در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و ارزش غذایی علف نپیر | |||
دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 169-181 | ||||
لیلا طاهرآبادی؛ فرخ کفیل زاده | ||||
8. | ارزیابی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی پونه (Mentha longifolia) جمعآوریشده از مناطق مختلف لرستان | |||
دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 823-835 | ||||
سهیلا افکار؛ مژگان آزادپور؛ بتول مهدوی؛ مرضیه رشیدی پور | ||||
9. | بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای کاه گندم و باگاس نیشکر عملآورعملآوریشده با اوره | |||
دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 191-200 | ||||
منصور دهقانی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلی نوروزیان | ||||
10. | پیشبینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه | |||
دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 223-232 | ||||
مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی؛ محسن شرفی | ||||
11. | تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن | |||
دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 209-221 | ||||
حسین بیاتانی؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل زاده | ||||
12. | مقایسه عناصر غذایی و ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی- خوراکی بنسرخ در رویشگاه و مزرعه | |||
دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 19-31 | ||||
پروین رامک؛ وحید کریمیان؛ رضا سیاه منصور | ||||
|