1.

Chemical Composition of Rainwater over a Mining Area in Ghana

دوره 5، شماره 4، آذر 2011، صفحه 847-854
O. Akoto؛ G. Darko؛ M.A. Nkansah

2.

Chemical composition, total phenolic content and antimicrobial activities of Zhumeria majdae

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 47-52
Marziye Mirzakhani؛ Mohammad Ekrami؛ Sohrab Moini

3.

Chemical compounds and antibacterial and antioxidant properties of citron (Citrus medica L.) peel essential oil

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 71-76
Roghayeh Vahidi؛ Rezvan Pourahmad؛ Razzagh Mahmoudi

4.

ارزیابی ترکیبات اسانس و اثر ضد‌باکتریایی پونه (‏Mentha longifolia‏) جمع‌آوری‌شده از مناطق ‏مختلف لرستان

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 823-835
سهیلا افکار؛ مژگان آزادپور؛ بتول مهدوی؛ مرضیه رشیدی پور

5.

بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 191-200
منصور دهقانی؛ احمد افضل‌ زاده؛ محمدعلی نوروزیان

6.

پیش‌بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت بر اساس ترکیبات شیمیائی نمونه های مختلف سبوس گندم با استفاده از مدل رگرسیون خطی چندگانه

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 223-232
مصطفی لطفی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی؛ محسن شرفی

7.

تعیین ارزش غذایی علوفه کاهوی وحشی قبل و بعد گلدهی و مقایسه مدل های مختلف برآورد زمان تاخیری آن

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 209-221
حسین بیاتانی؛ محمدعلی نوروزیان؛ احمد افضل‌ زاده

8.

مقایسه عناصر غذایی و ترکیبات شیمیایی گیاه دارویی- خوراکی بن‌سرخ در رویشگاه و مزرعه ‏

دوره 51، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 19-31
پروین رامک؛ وحید کریمیان؛ رضا سیاه منصور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب