1.

اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا

دوره 72، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 156-167
زهرا شوقی؛ آریا باباخانی؛ امیر پورفرزاد

2.

باسیلوس‌های زیست‌یار به عنوان عوامل بیولوژیکی ارتقاء دهنده فاکتورهای رشد لاروهای فیل‌ماهی Huso huso در دوره لاروی کالچر

دوره 6، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 133-138
پریا رئوفی؛ حجت الله جعفریان

3.

بررسی اثرات بستر کاشت و مکمل های غذایی بر برخی از صفات رویشی و زایشی قارچ صدفی سالمون (Pleurotus djamor)

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 571-585
عباسعلی کیماسی؛ داریوش رمضان؛ مهدی آران؛ رضا باقری؛ عباس نصیری دهسرخی

4.

بررسی تاثیر دافنی ماگنای Daphnia magna)) غنی شده با عصاره مخمر ساکارومایسیس سرویزیا (Saccharomyces cerevisiae) بر رشد و مقاومت لاروهای ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در برابر عوامل استرس زا

دوره 64، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 345-355
محمد لشکربلوکی؛ حجت جعفریان؛ عبدالصمد کرامت

5.

بررسی تأثیر فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک برنان بربری غنی شده با آهن و ریبوفلاوین

دوره 3، شماره 0، بهار 1378
فرناز دستمالچی؛ ابوالقاسم جزایری؛ ناصر رجب زاده

6.

بررسی ترکیبات بیوشیمیایی و کلاسه های چربی ناپلی و بیومس Artemia franciscana غنی شده با لسیتین سویا

دوره 71، شماره 1، بهار 1397، صفحه 93-102
هادی جمالی؛ نصرا... احمدی فرد؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق؛ انریک گیسبرت


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.