کلیدواژه‌ها = اسانس دارچین
تعداد مقالات: 5

1

اثر حفاظتی افزودن اسانس دارچین (Cinnamomum verum) به جیره غذایی در کاهش سمیت آفلاتوکسین B1 در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 69، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 481-495
سیران خانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق؛ مزدک رازی

2

بررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانه‌های انار

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 67-76
حسن برزگر؛ اکبر جوکار؛ مرضیه اسلامی

3

تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 294-305
مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی

4

تأثیر سینرژیستیک نایسین و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) بر رشد لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در فیله قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 2، بهار 1398، صفحه 209-218
آیلا نادی؛ لاله رومیانی؛ منصوره قائنی

5

تاثیر نانو امولسیون اسانس دارچین در کاهش پوسیدگی های پس از برداشت میوۀ توت فرنگی

دوره 4، شماره 1، بهار 1394، صفحه 57-64
حمیدرضا علیزاده؛ محسن فرزانه؛ ذبیح الله اعظمی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.