خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. (1403). ارزیابی تأثیر اسانس آویشن و دارچین بر عملکرد، الگوی تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی و حیوان زنده. , 26(3), 263-277. doi: 10.22059/jap.2024.375614.623792
بهزاد خرمی; سید علیرضا وکیلی; محسن دانش مسگران. "ارزیابی تأثیر اسانس آویشن و دارچین بر عملکرد، الگوی تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی و حیوان زنده". , 26, 3, 1403, 263-277. doi: 10.22059/jap.2024.375614.623792
خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. (1403). 'ارزیابی تأثیر اسانس آویشن و دارچین بر عملکرد، الگوی تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی و حیوان زنده', , 26(3), pp. 263-277. doi: 10.22059/jap.2024.375614.623792
خرمی, بهزاد, وکیلی, سید علیرضا, دانش مسگران, محسن. ارزیابی تأثیر اسانس آویشن و دارچین بر عملکرد، الگوی تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی و حیوان زنده. , 1403; 26(3): 263-277. doi: 10.22059/jap.2024.375614.623792


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب