1.

ارزیابی تأثیر اسانس آویشن و دارچین بر عملکرد، الگوی تخمیر و جمعیت میکروبی شکمبه در شرایط آزمایشگاهی و حیوان زنده

دوره 26، شماره 3، مهر 1403، صفحه 263-277
بهزاد خرمی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

2.

بررسی تأثیر اسانس آویشن خالص و ریزپوشانی‎شده با آلژینات بر عملکرد، اندام‎های داخلی، آنزیم‎های پاداکسندگی و برخی متابولیت‎های خونی در جوجه‎های گوشتی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 523-531
محمد رضا بهرامی؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسین قاسمی؛ مهدی خدایی مطلق

3.

تأثیر افزودن جیره‌ای اسانس آویشن برعملکرد، خصوصیات لاشه و فلور میکروبی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌ حاوی گندم

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 301-312
سید مجید آزرم؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ محمدرضا قربانی؛ محمد حجتی

4.

تأثیر تیمارهای شیمیایی و طبیعی بر عمر گلجایی آنتوریوم رقم ’کلیماکس ‘

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 661-670
عباس میرزاخانی؛ منصوره جلالی

5.

شبیه‌سازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-714
امید احمدی؛ هدا جعفری زاده مالمیری





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب