1.

اثر کربوهیدرات غیر نشاسته‌ای جیره‌های مختلف مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، فعالیت آنزیمی، ریخت شناسی بافت روده و بیان ژن‌های انتقال دهنده مواد مغذی و تولید موسین در روده باریک جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 429-440
اکبر یعقوبفر؛ مجید کلانتر؛ فریبرز خواجعلی

2.

بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 41-49
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

3.

بررسی تأثیر پودر و اسانس آویشن بر پارامترهای عملکرد، کیفیت گوشت و رودة بلدرچین‌های گوشتی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 353-361
شیما حاجی پورده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی؛ حجت الله خباززاده

4.

تأثیر سطوح مختلف روغن کلزا و اسانس آویشن باغی بر عملکرد، صفات ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 23، شماره 3، مهر 1400، صفحه 395-408
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

5.

تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 193-210
معصومه نوروزی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

6.

مقایسۀ ارزش انرژی‌زایی کنجالۀ سویای بدون فرآوری و کنجالۀ سویای فرآوری‌شده برای مرغ‌های‌ مادر گوشتی، جوجه‌های گوشتی و مرغ‌های تخم‌گذار تجاری

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 335-345
ناهید زهروجیان؛ حسین مروج؛ مجتبی زاغری؛ سعید امین زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب