1.

Chemical composition, total phenolic content and antimicrobial activities of Zhumeria majdae

دوره 1، شماره 1، شهریور 2018، صفحه 47-52
Marziye Mirzakhani؛ Mohammad Ekrami؛ Sohrab Moini

2.

Effect of postharvest calcium chloride treatment on the storage life and quality of persimmon fruits (Diospyros kaki Thunb.) cv. ‘Karaj’

دوره 2، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 15-26
Maryam Bagheri؛ Mahmood Esna-Ashari؛ Ahmad Ershadi

3.

Effects of Harvest Date on Apple Fruit Quality at Harvesting and after Cold Storage

دوره 4، شماره 1، شهریور 2017، صفحه 21-27
Mina Mohebi؛ Mesbah Babalar؛ Mohammad Ali Askari؛ Alireza Talaei؛ Allen.V. Barker

4.

Osmotic dehydration combined with hot air convective drying of Aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 15-22
Akram Sharifi؛ Sadegh Rigi؛ Amir Hossein Elhamirad؛ Alireza Basiri

5.

بررسی روند برخی تغییرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی در برگ رقم‌های زیتون (‏Olea europaea ‎L.‎‏) طی دوره سازگاری و عدم سازگاری به سرما

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 381-390
صفورا سعادتی؛ بهرام بانی نسب؛ مصطفی مبلی؛ مهدیه غلامی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.