1.

Effects of Polyamines on Morphophysiological Traits of Calendula officinalis L. under Salinity Stress Caused by Potassium Chloride and Sodium Chloride Salts

دوره 11، شماره 2، تیر 2024، صفحه 189-200
Reza Shabani Fard؛ Erfan Aghaee Hanjani؛ Elham Danaee

2.

اثر تیمار پوتریسین بر میوه توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘ تحت شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 147-161
علی اکبری؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی؛ سید جلال طباطبایی

3.

ارزیابی پلی‌آمین‌ها بر فعالیت آنتی اکسیدانی، روغن، پروتئین و برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی کاملینا (Camelina sativa) تحت تنش شوری

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 1071-1089
اسماعیل قلی نژاد؛ بختیار لله گانی؛ شهریار کاظمی

4.

ارزیابی تأثیر پوتریسین در القای تحمل به خشکی و تغییر فعالیت آنزیم‌های ضداکسنده در گیاه بابونۀ آلمانی (Matricaria Chamomilla L.)

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 227-235
حسین نظرلی؛ علی احمدی؛ جواد هادیان

5.

بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 467-485
سمیه احسان فر؛ علی سروش زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مجید قربانی جاوید

6.

بررسی اثر دمای نگهداری و غلظت‌های مختلف پوترسین بر جوانه‌زنی دانه و رشد لوله گرده دو ژنوتیپ ایرانی گل محمدی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 321-337
سیده سمانه حسینی؛ نوراله احمدی؛ عباس یداللهی

7.

تأثیر پلی آمین‌های مختلف بر عمر گلجایی، تولید اتیلن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گل میخک رقم ʼرد کورساʻ

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 275-288
فرشته کامیاب

8.

تأثیر محلول‌پاشی پیش از برداشت پوتریسین و اسید سالیسیلیک بر برخی خواص کیفی میوۀ سیب رقم گرانی اسمیت

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 445-456
آرزو عسگرپور؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری

9.

تأثیر نیتروژن استارتر، پوتریسین و نانوسیلیکون بر عملکرد و برخی صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک نخود دیم

دوره 25، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 143-158
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب