1.

اثر سطوح مختلف زئولیت طبیعی روی تولید وترکیب شیر،pH شکمبه و مدفوع گاو هلشتاین

دوره 31، شماره 2، اردیبهشت 1379
علی نیکخواه؛ مجید گودرزی؛ سید رضا میرائی آشتیانی

2.

اثر مخمر ساکارومایسس سرویسیه روی تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
علی نیکخواه؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی

3.

تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 349-356
مهرداد شاهی زاد؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ هادی خبازان

4.

قیمت‌گذاری شیر خام بر مبنای فرآورده‌های لبنی پر مصرف در بازار ایران

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 9-16
معصومه توکل نیا؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ نرگس شیروانی بروجنی؛ غلامرضا قربانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.